[...] Mniej nabiału. W jednym posiłku wystarczy. Zamiast nabiału mięso, jaja, ryby, strączki. Jak podajesz mięso to podawaj produkty wyjściowe - nie kotlet mielony smażony a np. schab wieprzowy surowy i olej na którym było smażone (najlepiej jednak gotowane, pieczone). Spróbuj w miarę możliwości rozkładać równo białko i węgle. Myślę że u Ciebie [...]
[...] że jeszcze kolejne 10 też dam radę, jakoś domęczyłam :-) DIETA 1902 kcal b: 112 g (24%) ww: 204 g (43%) tł: 71 g (34%) 1. placek owsiany z bananem, mandarynki 2. schab wieprzowy duszony z warzywami, sos czosnkowy, kasza jęczmienna, olej lniany 3. pierś z kurczaka, chrzan, kasza jęczmienna z masłem +prawie kg marchwii %-) podjadana w [...]
DT 14.03.2016 Dieta: 1. Burgery buraczano-fasolowe 2. Schab wieprzowy w sosie pieczarkowym z sałatką z kapusty pekińskiej (zapomniałem fotki) 3. Rosół z kury z makaronem i kurą gotowaną 4. Ryba po grecku Top Fish 2 opakowania (głównie zjadłem rybę, prawie wcale farszu). 5. Burgery wołowe z serem, ogórkiem kiszonym, sałatką z kapusty [...]
[...] spoko element w diecie, jako kokos. jak najbardziej dodaj i wtedy daj mniej tego smalcu. a najlepiej to dodaj np. 200g lopatki wieprzowej (ok. 22g fatu), z 15g smalcu (15g fatu) i 15-20g wiorkow. albo schab wieprzowy, mniej tluszczu, wiec i wiecej miecha mozna dac. albo karkowka 100g juz Ci da 20g fatu, jak nie bedziesz chcial za duzo miesa.
Z 5 żółtek masz 27g tłuszczu, do tego smalec powiedzmy max 20g to daje ok 47g tłuszczu. Schab wieprzowy czy wołowina z reguły nie mają więcej niż 3-4g tłuszczu w 100g. Więc skąd drugie 60g?
[...] pieczenia przeznacza się najcenniejsze części tuszy. Przede wszystkim mięso o tkance miękkiej i soczystej, znajdujące się z obu stron kręgosłupa, polędwica wołowa i końska, schab wieprzowy lub z dzika oraz comber barani i sarni. Do pieczenia odpowiednie- są również takie mięsa, jak udziec, nerkówka, mostek, łopatka i wątróbka cielęca, część [...]
[...] I - WPC, płatki owsiane, płatki Cookie Crisp, mleko, masło orzechowe, banan II - kasza jęczmienna, mięso mielone z indyka, warzywa, olej lniany III - kasza jęczmienna, schab wieprzowy, warzywa, oliwa IV - kasza jęczmienna, schab wieprzowy, warzywa, oliwa Jutro już wpadnie inne mięso i inne źródło węgli ale nie lubię stać przy garach co [...]
Witaj, Z białkiem biotecha dałbym sobie spokój ponieważ : http://www.sfd.pl/Sprawd%C5%BA_sk%C5%82ad_zanim_kupisz_WPC!-t1057047-s4.html . W diecie dałbym na Twoim miejscu tłustsze mięsa jak : udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , jajka . Wtedy nie będziesz musiał dodawać oleju . Pozdrawiam